Intel iyi performans veren işlemci önerisi

en iyi oyun işlemcisi i7 dediler yanlış mi biliyorlar acaba

12 geçmek şu an için mantıksız 11'e geçmek zaten en mantıksızı Intel'in ürettiği belki en kötü işlemciler çok verimli çalışmamalarına karşın çok da sıcak çalışıyorlar :)
13. nesil Intel işlemciler çıkınca 13. nesile geçmek en mantıklısı.
o zaman bana çaktırmadan i7 al kapat konuyu mu diyorsun:)

12 geçmek şu an için mantıksız 11'e geçmek zaten en mantıksızı Intel'in ürettiği belki en kötü işlemciler çok verimli çalışmamalarına karşın çok da sıcak çalışıyorlar :)
o zaman bana çaktırmadan i7 al kapat konuyu mu diyorsun:)

Neden 12'ye geçmek mantıksız olsun gayet güzel nesil 12. nesil.

En iyi oyun işlemcisi i7 dediler yanlış mi biliyorlar acaba.

O zaman bana çaktırmadan i7 al kapat konuyu mu diyorsun:)

O zaman bana çaktırmadan i7 al kapat konuyu mu diyorsun:)

Emin olki i5-12600K bile i9 11900K'yı oyun performansında geçiyor.

Neden 12'ye geçmek mantıksız olsun gayet güzel nesil 12. nesil.

13. nesil çıkacak şu an 12 almak bence çok da mantıklı değil ama 11 almaktansa 12 almak daha iyidir.

Arkadaşlar saygılı bir şekilde cevap verirseniz sevinirim. (sadece Intel)
Şimdi imkanınız olsa oyun için en iyi FPS'yi en iyi performansı bana bu verir o yüzden ben bunu alırım dediğiniz işlemci hangisi?
(Not: İşlemci isteyen rekabetçi oyunlar için)
Şimdi iyi analiz edip hangisini alırdınız mesela çok ısınmayacak iyi performans verecek FPS'i sınırlara dayayacak. Sadece belirttiğim işlemleri almak zorunda kalırsanız hangisini alırdınız.

Intel i7-11700 Sekiz çekirdek 2.50 GHz kutulu işlemci.
Intel i7-11700F sekiz çekirdek 2.50 GHz kutusuz işlemci.
Intel i7-11700K sekiz çekirdek 3.60 GHz işlemci.
Intel i7-11700KF sekiz çekirdek 3.60 GHz işlemci.

Intel i9-11900 Sekiz çekirdek 2.50 GHz işlemci.
Intel i9-11900F sekiz çekirdek 2.50 GHz işlemci.
Intel i9-11900K sekiz çekirdek 3.50 GHz kutusuz işlemci.
Intel i9-11900KF sekiz çekirdek 3.50 GHz işlemci.

Bütçeye bağlı.

i7-12700K almanızı öneririm fakat yakında Intel 13. nesil işlemcileri tanıtacak 13. nesil işlemcileri beklemenizi öneririm.
peki 14. nesil gibi her sene farklı bir şey çıkarsa ne yapacağım sürekli bütçe ayıramam bana öyle bir işlemci de ki onu alayım tüm oyunlarda en iyi fpsyi alayım yoksa doğru diyorsun 12. nesil deki hatalar giderilip 13. nesile yansıtmazlar bu da çok iyi bir şey ama bütçe yetmez.

Bütçeye bağlı.
knka lütfen bana açıklar mısın bütçe ile ne alakası var ben eğer imkanınız varsa saydığım işlemcilerden hangisini alırsınız diyorum neden kimse yardımcı olmaya çalışmıyor 10 kişi den 1 kişi yardım ediyor anlamadım bu forumda ki kişileri.

Peki 14. nesil gibi her sene farklı bir şey çıkarsa ne yapacağım sürekli bütçe ayıramam bana öyle bir işlemci de ki onu alayım tüm oyunlarda en iyi FPS'yi alayım yoksa doğru diyorsun 12. nesildeki hatalar giderilip 13. nesile yansıtmazlar bu da çok iyi bir şey ama bütçe yetmez.

Kanka lütfen bana açıklar mısın bütçe ile ne alakası var ben eğer imkanınız varsa saydığım işlemcilerden hangisini alırsınız diyorum neden kimse yardımcı olmaya çalışmıyor 10 kişiden 1 kişi yardım ediyor anlamadım bu forumda ki kişileri.

:D dostum kim istemez 50 bin liralık işlemci almak, kime sorsan herkes en pahalısını söyleyecektir emin ol bütçeni söylersin, fiyat performans açısındandan iyi gibi söylemlerde bulunabilirim, forumda gayet güzel hocalarımız var, sizlerde buraya cümlenize en azından virgül koyarak ayak uydurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı