Yok SSD ile alakalı şeyler değil bunlar. Ağ kartının sanallaştırılmasına yarayan ek bileşenler sadece. Belki kullandığın sanallaştırma gerektiren bir yazılımdan ötürü kurulmuş olabilir. Bir zararı olmayacaktır.
Bilmiyorum maalesef, daha önce duymadım. Ayarı devre dışı bırakıp kontrol edebilirsin.
Bunun dışında konunun açılma amacı olarak belirttiğim işlemleri denedin mi?
Elle kaldırırsak bir sorun olur falan diye tırsıyorum deneyemedim.
Şimdi bir videoya baktım bununla ilgili. Hyper-V teknolojisi ile çalıştığı söyleniyor. Yani evet, muhtemelen onunla ilgili.Tamam şimdi hatırladım bunu Windows Defender yapıyor bir nevi güvenlik amaçlı bakın gösteriyim yalıtılmış göz atma yı ben açtım bütün klasörleri işaretledim bir nevi güvenlik açısından sanal ag olarak gösteriyor Windows Edge'yi bununla alakalı bir durum bence de değil mi?
Yani kesin bir şey diyemem fakat Intel bu durum için belirttiğim şeyin yapılmasını tavsiye etmiş.Elle kaldırırsak bir sorun olur falan diye tırsıyorum deneyemedim.
İşte "Intel Driver Support & Assistant yazılımı bu olayla alakalı olmasa da aslında biraz sorunlu bir yazılım." dememin sebebi bu tür sorunlardan kaynaklıydı. Manuel olarak Intel'in sitesinden indirebilirsin.![]()
UHD driver en son sürüm yüklerken bana diyor ki bilgisayarınızda daha yeni güncellemesi var deyip kurmuyor baktım Aygıt Yöneticisi'nden eski versiyon yüklü bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.