Selamın Aleyküm. Bir kaç sorunum var benim. Şimdi yıllardır intel reklamları görüp duruyoruz. Halıyle ınsanların kafasında bir intel iyidir kavramı yerlesıyor. Daha önce hiç Amd kullanmadım. Kulaktan duyma seylere kulak asmam. Daha öncesinde eski masaüstü bilgisayarımda intel dual core E5200 işlemci kullandım. Yaz aylarında işlemci sıcaklıgım 50 derece falan oluyordu. O zamanın kosullarında baba bir oyun oynadıgımda 80-90 derece arası degısıyor, fan deli gibi çalışıyordu. Buda bilgisayarda fazla ısınmadan dolayı olması gerek, kasıntı yaratıyordu. Şu an laptop kullanıyorum. i5 işlemci 2450 m 2.5 ghz turbo 3.0 ghz 2.nesil bi işlemci. 4x2 8gb 1333 mhz ram nvidia geforce 610m 1gb harıcı 64 bit ekran kartı 640 gb 7200 rpm hdd var pc'de.
Hiç bir şikayetim yok. Tek sorun ekran kartım. Doku dokuma hızı olsun oyunlardakı fps falan olsun yeterınce berbat. Ha oyun oynamıyor muyum? Oynuyorum. Dx11 falan var. Ama oyun oynamaktan zıyade tat alamıyorum. Laptop'umu takas edeceğim. Ama kararsız kaldım. Yardıma ıhtıyacım var. Masaustu dusunuyorum oyun ıcın ve buldum. Amd fx(tm) 8150 3.6 ghz 8 cekırdek işlemci 8gb 1600 mhz ram 1 gb nvidia gforce 9800 gt 128 bit ekran kartı ve 1tb 7200 rpm sanırım hdd var anakart markasını bılmıyorum. Sence takas etmelı mıyım? Amd'den memnun kalır mıyım? Ve 9800 gt yerıne gtx 560 ekran kartı nasıl olur? Bir yardımcı olursanız sevinirim. Çözümü yanlıs yerde arıyor olabılırım.
Hiç bir şikayetim yok. Tek sorun ekran kartım. Doku dokuma hızı olsun oyunlardakı fps falan olsun yeterınce berbat. Ha oyun oynamıyor muyum? Oynuyorum. Dx11 falan var. Ama oyun oynamaktan zıyade tat alamıyorum. Laptop'umu takas edeceğim. Ama kararsız kaldım. Yardıma ıhtıyacım var. Masaustu dusunuyorum oyun ıcın ve buldum. Amd fx(tm) 8150 3.6 ghz 8 cekırdek işlemci 8gb 1600 mhz ram 1 gb nvidia gforce 9800 gt 128 bit ekran kartı ve 1tb 7200 rpm sanırım hdd var anakart markasını bılmıyorum. Sence takas etmelı mıyım? Amd'den memnun kalır mıyım? Ve 9800 gt yerıne gtx 560 ekran kartı nasıl olur? Bir yardımcı olursanız sevinirim. Çözümü yanlıs yerde arıyor olabılırım.