Intel LGA 1151 Stok Soğutucu Deep Cool Tesseract Kasaya Sığar Mı?

Benım bildiğim kadarıyla da stok fan çıkmıyor ama çıkıyorsa bu soğutucu da 1150 ile aynı soğutucudur. Sonuçta soketler uyumlu ve daha az güç tüketip daha az ısınan işlemcilere daha büyük soğutucu yapmak pek mantıklı değil. Benim E6500'de bile aynı soğutucu var.

Benım bildiğim kadarıyla da stok fan çıkmıyor ama çıkıyorsa bu soğutucu da 1150 ile aynı soğutucudur. Sonuçta soketler uyumlu ve daha az güç tüketip daha az ısınan işlemcilere daha büyük soğutucu yapmak pek mantıklı değil. Benim E6500'de bile aynı soğutucu var.
Google'a ''Skylake Cooler'' yazarsanız çıkıyor. LGA 1150 soğutucusundan çok daha büyük.

TS13A that was designed for Core i7 Extreme CPUs.

Read more: This is what Intel's first CPU cooler for Skylake looks like

i7 Extreme işlemciler için yapılmış olduğu yazıyor. Ayrıca 40 dolara bu soğutucuyu alacağıma giderim Hyper T4 alırım. Bu kadar büyük bir şeyin kutunun içinde geleceğini düşünmüyorum. Bence sizin baktığınız sitede bilgi yanlışı var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı