Bana Intel'in 775 pin anakartını bulabilir misiniz? Her yerde aradım bulamadım. Eğer birden fazla modeli varsa yorumda belirtirseniz sevinirim.
İllaha ki sıfır olsun diye bi' isteğimin olduğunu hatırlamıyorum.Sıfır bulmak zor, bulsanız bile pahalı. 2.el bakmanızı öneririm. Ben bunu bulabildim sıfır olarak, Afox iyidir;
Afox IG41-MA7 Intel G41 DDR3 Soket 775 ATX Anakart Fiyatı
Afox IG41-MA7 Intel G41 DDR3 Soket 775 ATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Peki, 775 pin anakartlara çok güçlü işlemciler takılmadığı için çoğu anakart yeterli fakat P45 çipset öneririm ben.İllaha ki sıfır olsun diye bi' isteğimin olduğunu hatırlamıyorum.
Öyle bir şey olsa neden LGA 775 anakart'a UEFI eklesinler ki? Galiba yanlış biliyorsunuz.Bildiğim kadarıyla UEFI için işlemci desteği de önemli. Intel 3.Nesil sonrası destekliyor diye biliyorum. Ek olarak UEFI için Windows 8.1/10 öneriyorum.
Her G41 chipsetli anakartta UEFI olmuyor yalnız.İkinci elden G41 bir anakart arayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.