Çözüldü Intel Management Engine Interface kod 10 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

522223

Decapat
Merhaba arkadaşlar, birkaç ay önce management Engine Interface'te bir hata olduğunu fark ettim. Biraz araştırdım fakat çözüm bulamadım. Format vs attım düzelmedi. Bakıyorum kod 10 hata kodunu veriyor. Laptopa restart atıyorum, aygıt gizliye alınmış. Bakıyorum ki bu aygıt bilgisayardan çıkarılmış, aygıtı takıp tekrar deneyin gibi bir şey yazıyor. Nedir bunun çözümü yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:
Çözüm
Boş ver. Bildiğin spyware.

Hocam chipset aracı? Spyware nereden çıktı?

Sorunu bu videonun açıklamasındaki driver ile çözdüm arkadaşlar. Aynı sorunu yaşayan varsa deneyebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boşver. Bildiğin Spyware.

Boş ver. Bildiğin spyware.

Hocam chipset aracı? Spyware nereden çıktı?

Sorunu bu videonun açıklamasındaki driver ile çözdüm arkadaşlar. Aynı sorunu yaşayan varsa deneyebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…