Intel Management Engine Son Sürümü Nedir?

@Silinen üye onu da kurman gerekli. O da yonga seti sürücüsü. Intel'in anakart sürücülerini güncelliyor.

Peki sizin verdiğiniz dosyayı intel kendi sitesinde aradım ve bulamadım. Yeni sürümü gelirse yüklemek için hangi bölümünde?

Sağ tarafta hangi bölümde ? Drivers & Software Chipset bölümünde bulamadım.

Intel sürücü güncellemelerini sitesine yüklemeden önce anakart üreticileri ile paylaşıyor ve test yaptırıyor. Kendi sitesindeki sürücüler eski olabiliyor. Ben anakart üreticinizden veya sık güncelleyen markalardan indirmenizi tavsiye ederim. Örneğin benim verdiğim bağlantı MSI'ın paylaştığı sürücüdür. Genelde aynı modeldeki tüm anakartlarda çalışır.

Intel sürücü güncellemelerini sitesine yüklemeden önce anakart üreticileri ile paylaşıyor ve test yaptırıyor. Kendi sitesindeki sürücüler eski olabiliyor. Ben anakart üreticinizden veya sık güncelleyen markalardan indirmenizi tavsiye ederim. Örneğin benim verdiğim bağlantı MSI'ın paylaştığı sürücüdür. Genelde aynı modeldeki tüm anakartlarda çalışır.

Anladım bugün baya kafam karıştı. Kusura bakma fazla soru soruyorum ama :LOL:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı