Intel N3050 ve HD Graphics oyun tavsiyeleri

ErsinCabuk

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Geliştirici
Merhaba. Aşağıda koyduğum resim benim laptopumun donanımı. Bu donanım ile hangi oyunları oynayabilirim? Zula indirmeyi düşünüyorum ama olur mu bilmiyorum. Oyun önerirseniz sevinirim.

Sistemi yeni aldıysanız direkt iade edin. Belki zula oynayabilirsiniz ama işlemci ekran kartını besleyemeyebilir. Need For Speed'in eski oyunlarını oynayabilirsiniz.

Zula oynayabilirsiniz. Benim de işlemcim sizin işlemciniz ile benziyor fakat çok daha kötü. Fakat minimum ayarlarda hiç drop yemeden HDD ile Zula oynayabiliyorum. Dert etmeyin siz rahat oynayabilirsiniz.

Hocam önce sisteminizi Windows 7 yapın derim. Düşük sistemler için olan oyunlar genellikle Windows 7'yi de destekleyecektir. Sonra www.kaldirirmi.com sitesine kayıt olup oraya sisteminizi girip oradan bilgisayarınızın hangi oyunu kaldırdığını görebilirsiniz. Ben kullanıyorum yani. Reklam olarak algılanmıyordur umarım bu arada.

-Flash oyunları
-Half-Life
-GTA: SA, VC
-Eski NFS oyunları
-CS 1.6
-60 Seconds!
-Among Us
-Hotline Miami 1,2
-Superpower 2
-Portal
-Postal 2
Belki Serious Sam tam emin değilim.

Return To Castle Wolfenstein
Half-Life 2
Half-Life Episode One ve Episode Two
Ekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…