Kendim çözdüm biraz daha araştırarak. Diğer NUC kullanıcılarının da belki işine yarar diye yazayım:
Öncelikle bu NUC8I7HVK için, NUC'un başka versiyonları başka ekran kartlarına & sürücülerine sahip olabilir.
Belli bir sürüm ve belli bir ayar gerekiyor.
Önce bütün Intel ve AMD driverlarını bilgisayardan kaldırıyorsunuz. (AMD için clean-up utility'i kullanın ve Intel'i program ekle kaldır'dan sildikten sonra Windows Update'in Intel sürücüsünü otomatik yüklemesine izin vermeyin.)
İhtiyacınız olan grafik sürücüsü bu. İndirin ve kurun. Kurum başarısız olacak, sorun yok. Şu an C:/'de bir AMD dosyası var önemli olan bu.
Windows tuşuna sağ tıklayın, Device Manager (Aygıt Yöneticisi)ni seçin. Display Adapter (Görüntü Bağdaştırıcısı)na gelin. Sonrası; Browse my computer > choose from available drivers > have disk > C:\AMD\Radeon-Software-Adrenalin-2020-21.6.1-Win10-64Bit-June28\Packages\Drivers\Display\WT6A_INF\B368707'daki sonu .inf ile biten dosyayı seçin > next > ekran kartı listesi çıkacak; Radeon RX Vega'yı seçin > next(ok) deyin > ayarlamayı bitirip close'a tıklayın.
adrenalin'i de kurabilmek için C:\AMD\Radeon-Software-Adrenalin-2020-21.6.1-Win10-64Bit-June28\Packages\Drivers\Display\WT6A_INF\ccc2_install.exe'ye tıklayın denmiş ama ben pek bir şey anlamadım yapamadım bunu.
Kaynak:
NOT: Paylaştığım orjinal kaynaktaki kişinin de dediği gibi bilgisayarınız hasar da görebilir ama benimkisi görmedi, sorun çözüldü ve büyük ihtimalle bir şey olmayacaktır.