Intel Pentium 4 506 işlemciye uygun anakart var mı varsa nedir?

ajarostexd

Decapat
Daha fazla  
Merhaba eski bir sistemim var, DDR1 RAM takılı ben bu bilgisayarı adam etmeyi düşünüyorum. Intel® Pentium® 4 işlemci 506 işlemcim var bunu uygun anakart alacağım, anakart önerisi alabilir miyim?

Hocam, işlemci PLGA775 pin. Bu işlemci 775 pin olan anakartlarda kullanılabilir. Fakat RAM olarak bu anakartlara tipine göre DDR2 veya DDR3 takılabilir. Bence uygun fiyata işlemci, RAM ve anakart olarak satanlar var. Bunlara bakın. Mesela, böyle bir set alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba eski bir sistemim var, DDR1 RAM takılı ben bu bilgisayarı adam etmeyi düşünüyorum. Intel® Pentium® 4 işlemci 506 işlemcim var bunu uygun anakart alacağım, anakart önerisi alabilir miyim?

O işlemciyi atın çöpe eğer paranız varsa öncelikle. 2. elden Q6600, Q8400 falan iyi fiyata satılıyor diye biliyorum ki anakart + RAM ile beraber satılanı da bulabilirsen aşırı iyi olur + 550 Ti/ 650 Ti gibi kartlar da 100-150 TL civarında bulunabilmesi lazım ama bulamazsan Aliexpress'ten bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı