Intel Pentium CPU G6950, GTX 750 Ti sistem için 3.000TL bütçeye parça önerisi

Teşekkürler o zaman bir işlemci almam gerekli gibi.
Bu anakarta illa almak istiyorsanız ucuza Xeon düşebiliyor. Enazından 1050 Ti kaldıracak cinsten bir gücü çıkabilir belki ama çok fazla ölü yatırım.

3000TL o sistem için büyük bir rakam parçaları değiştirmek yerine yeni sisteme geçiş yapabilirsin ama daha düşük maliyetle biraz daha akıcı çalışmasını istiyorsan geliştirmen gereken bence ilk olarak işlemci olacaktır o anakart için tavsiyem i7 860.

i7 860 çok düşük gibi değil mi? Yani performans açısından anakart ile uyar mı onu bilmiyorum.

i7 860 çok düşük gibi değil mi? Yani performans açısından anakart ile uyar mı onu bilmiyorum.
Diğer arkadaşın dediği gibi, ölü yatırım yapma. Bu sisteme bırak 3000 TL harcamayı, 500 TL harcamak bile hata. Gidip AM4 sokete geç. En mantıklısı.

Alabileceğiniz en güçlü işlemci o ama 1000TL'ye satmaya çalışanlar var. Oyüzden önermiyorum.
R5 2600 parasına neden 1.nesil işlemci alasınız?

Bu anakarta illa almak istiyorsanız ucuza Xeon düşebiliyor. Enazından 1050 Ti kaldıracak cinsten bir gücü çıkabilir belki ama çok fazla ölü yatırım.

Zaten çok büyük işlerle uğraştığım yok şu anda yeterli sadece birkaç oyun için yüksek FPS için düşünüyorum sanırım bir işlemci alacağım gibi yine de teşekkürler.

Zaten çok büyük işlerle uğraştığım yok şu anda yeterli sadece birkaç oyun için yüksek FPS için düşünüyorum sanırım bir işlemci alacağım gibi yine de teşekkürler.
Dostum senin tercihin lakin yine de hatırlatalım. O paralara o işlemciyi almak akıl karı değil.

Soket derken yani yeni bir anakartmı yoksa soket değişimimi o tür işleri pek bilmiyorum.
Yeni bir anakart. 3000 TL gayet yeterli oluyor. Sadece ram için 200-300 TL koyman gerekecek. 2. elden bahsediyorum. 0 olarak bu paralara bu parçaları bulamazsın. 3000 TL'yi buna harcamak gerçekten çok mantıklı. Değerlendir derim.

Intel Xeon 3470/i7 860 gibi işlemci bakın ozaman. 500TL üstü vermeyin.
En kötü i5 750 alabilirsiniz. 4 çekirdekli. 200'e filan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı