Intel Pentium d 820 GTX 750 Ti darboğaz yapar mı ?

• Konuyu başlatan AxeON
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.899

AxeON

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar soruyu başlıkta sordum. Diğer bileşenleri de söyleyeyim. 1.5 gb ddr2 667 mhz ram, 300w psu. Bilgisayarım 10 senelik. Güç kaynağı eskimiş galiba. Birde hdd artık ömrü bittiği için takılmalar çok sık oluyor. Onun yerine de bir ssd alsam takılmaları önler mi ?

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum. Bileniniz yok mu ya.

Biliyorum sistem öldü artık. Ben sadece doların düşmesini beklediğim için böyle birşey düşündüm. Dolar bu kadar yüksekken alacağım her sistem boşuna para ödenmiş gibi geliyor bana para var yoksa orada sıkıntı yok.

Markası Crea model Black Pearl E8 -987 mi? GTX750 Tİ'nin sana sövmesine şahit olabilirsin PSU 10 yaşında açılması bile zor ben ona HD4830 taktım aynı donanıma sonuç HDD diskini döndüremedi bile yeni topla...
197154351sep.jpg

O Pentium D 820'yi bir bu Crea kullanmış bizdeki şaşkın kardeşlerim benden habersiz PC almışlar çok iyi işlemci sanmışlar XP-Home ile geldi External Recovery CD yazan kurtarma CD'si ve OEM XP-Home vermişlerdi .
XP tarih oldu 8.1 Enterprise x86 , 10 Teknik Ön İzleme x86 ve Linux Mint 17.1 x64 var bizim ki 512Mb Ramle gelmişti bir ara 2x2Gb 667MHz takmıştım şuan 2+512 var 2'in biri bozuldu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı