Pentium D 820 RX460'a darboğaz yapar mı?

Efe Yetimoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayar hakkında fazla konu açtım biliyorum ama cidden bu konu önemli benim için. İşlemcim Intel Pentium D 820 diye yazıyor 2.80 GHz 2MB önbelleği var sizce bu işlemci RX460 ekran kartına yeter mi? Ona göre işlemci alacağım beni 600-700 TL masraftan kurtarmış olursunuz. Şimdilik LoL gibi yüksek sistem gerektirmeyen şeyler oynamak istiyorum.

Masaüstü bilgisayar hakkında fazla konu açtım biliyorum ama cidden bu konu önemli benim için. İşlemcim Intel Pentium D 820 diye yazıyor 2.80 GHz 2MB önbelleği var sizce bu işlemci RX460 ekran kartına yeter mi? Ona göre işlemci alacağım beni 600-700 TL masraftan kurtarmış olursunuz. Şimdilik LoL gibi yüksek sistem gerektirmeyen şeyler oynamak istiyorum.
Darboğaz yapacaktır.

Yüzde 60 kadar darboğaz olacaktır. Maalesef değiştirmen gerekecek.

Mevcut işlemcin LGA 775 pin bir anakarta takılı olmalı. O anakarta da iyi bir işlemci takılabileceğini sanmıyorum. Elindeki RAM DDR2 mi DDR3 mü? Bir de elinde başka anakart var mı?

RAM'ler DDR2 ve başka anakart olduğunu sanmıyorum. Sanırım yeni anakart işlemci ve RAM almam gerekiyor. PSU uyar umarım. Olsun ya onlara da biriktiricez para.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı