Intel Pentium D CPU'lu sistem CS:GO kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 7
Yine buradada söyleyeceğim ama citroën reklam oyunu ve NFS Underground var. Citroën oyununu söyleme nedenim eski sistemlerde çok rahat çalışması.

Hocam NFS Underground gibi değil de daha az gerçekçi olsun istiyorum biraz garip ama.

Hocam NFS Underground gibi değil de daha az gerçekçi olsun istiyorum biraz garip ama.

Yani en gerçekçi rastgele dolaşabileceğin oyunlar GTA san, GTA vice, GTA 3 var. GTA san araba konusunda daha iyi.

Citroën dediğiniz oyunu nasıl oynayabilirim, teşekkürler.
Citroen C4 robot. O kadar zevkli değil. Oyunda İstanbul'da Citroen C4 sürüyorsun. Araba robota dönüşebiliyor. Citroen firmasının zamanında reklam amaçlı yaptığı bir oyun galiba. Grafikleri nfs 2 gibi. Amaç sadece boş boş araba sürmek bir de robot olarak engelleri atlamak.

Citroën C4 robot. O kadar zevkli değil. Oyunda İstanbul'da Citroën C4 sürüyorsun. Araba robota dönüşebiliyor. Citroën firmasının zamanında reklam amaçlı yaptığı bir oyun galiba. Grafikleri NFS 2 gibi.

Anladım teşekkürler.
Yani en gerçekçi rastgele dolaşabileceğin oyunlar GTA san, GTA vice, GTA 3 var. GTA san araba konusunda daha iyi.

GTA oyunları tam olarak araba oyunları değil.

Anladım teşekkürler.

GTA oyunları tam olarak araba oyunları değil.

Yani böyle kafana göre gezebileceğin araba oyunları daha sonra çıkan oyunlar genellikle. Eski bilgisayarların görüntü hafızası çok iyi olmadığı için genellikle yarış oyunları yaptılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı