Çözüldü Intel Pentium D oyun performansı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Selamlar Technopat Sosyal ailesi bir sorum olacak The Forest ve GTA 4 oynamak istiyorum ama sistemimden şüpheliyim yardımcı olursanız sevinirim.

Intel Pentium D 3.0GHz (2cpus) işlemci
Radeon HD 6850 1GB ekran kartı
4 GB RAM.
Sistemim bu üstteki oyunları kaldırır mı kaldırmazmı kaç FPS alırım ayarlar ne olur yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

GTA 4 arada bir demişsiniz , oynanabilirlik açısından nasıl olur sıkmaz değil mi? Yani kasma açısından.
Her zaman kasmaz. Ekran kartın iyi kuvvetli eskilerin canavar ekran kartlarından. Lakin monitörün 1440x900 çözünürlükten düşükse, çok daha fazla olmakla beraber işlemci yetersizliği yüzünden oyunda arada bir drop görebilirsin. Şaşırmamak gerekir. Net sayısını veremem bana göre sıkar başkasına göre sıkmaz. Ben bir oyun oynuyorsam yağ gibi akacak hani 2 saat oynuyorsam 1 kere takılır 2.De sistemde sıkıntı ararım veya donanım değiştiririm. Sana bağlı indirip deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı