Intel Pentium E2180 Sisteme MSI GT 730 Alınır mı?

E8500 İNTEL CORE 2 DUO 3.16 GHZ (6MB) 1333 FSB - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 314265405

İşlemci bu, adamın dükkanı var o yüzden bu ilana çok güvendim. Bu akşam arayıp konuşacağım eğer 6790 varsa onu da sipariş edeceğiz. Bu kargo işlerinden hiç anlamam ama bu konuda da bir şey danışmak istiyorum. 2 tür kargo şekli var galiba; evrak paketi ve koli. Daha ucuz olması açısından evrak paketine koyabilirler mi? Aslında bu soru çok cahilcedir belki ama hiç bilmiyorum. Zaten adam kargoya biz teslim ediyoruz demiş. Acaba ne kadar bir kargo farkı olur.? :D

Önerileriniz için çok teşekkürler tüm parçaları toparlayınca resimleri size atacağım. Ondan önce kasanın dışına bir kaç değişiklik yapacağız. O konuya da seni etiketleyeceğim hiç şüphen olmasın, kasanın resimlerine orada bakarsın.

Bir daha çok teşekkür ediyorum.

Bu kargo işlerinden hiç anlamam ama bu konuda da bir şey danışmak istiyorum. 2 tür kargo şekli var galiba: evrak paketi ve koli. Daha ucuz olması açısından evrak paketine koyabilirler mi?
İnan bana bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Sadece 1 kez ikinci el ürün aldım. Onu da elden aldım :D
...eğer 6790 varsa onu da sipariş edeceğiz.
Güç kaynağı olarak ne aldın? Sana attığım HD 6850'yi de alabilirsin.
Zaten adam kargoya biz teslim ediyoruz demiş. Acaba ne kadar bir kargo farkı olur? :D
Bu cümleyi dedi ise kargo ücreti almazlar herhalde. Yine de bi' sor kendilerine.
Önerileriniz için çok teşekkürler tüm parçaları toparlayınca resimleri size atacağım. Ondan önce kasanın dışına bir kaç değişiklik yapacağız. O konuya da seni etiketleyeceğim hiç şüphen olmasın, kasanın resimlerine orada bakarsın.

Bir daha çok teşekkür ediyorum.
Dört gözle bekliyorum fotoğrafları :)

@Xamazunga detaylı fotoğraf bekliyorum. Daha önce 2.el alışveriş yapmadım ilanda ki işlemciyi aldığınız yerle ilgili bilgi de verirseniz sevinirim. Bir ay sonra bende bir kaç parça almayı düşünüyorum.

Bu haftasonu parçaları atmam mümkün değil. Ama alınca atacağım.

Peki bu haftasonu ne atacağım? Bizim eski kasayı biraz boyayacağız ve dış görünüşünde oynamalar yapacağız, onu atacağım. Bir kasa modifiye konusu da benden olsun, acemice olacak ama. :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı