Sistemimde şu anlık Windows 10 2016 LTSB kullanıyorum, sizce kalmaya devam etmeli miyim yoksa W7'ye mi geçmeliyim veya başka bir işletim sistemine mi? (oyun için kullanacağım fakat Half-Life'ta bile çalışmayı durdurdu hatası veriyor)
Sistemim
RAM: 3GB
İşlemci: Intel Pentium E2200
Ekran kartı: Kasa a yok ama DxDiag'da Intel 82945G chipset family yazıyor
Anakart: P5GC-MX/1333
Sistemimde şu anlık Windows 10 2016 LTSB kullanıyorum, sizce kalmaya devam etmeli miyim yoksa W7'ye mi geçmeliyim veya başka bir işletim sistemine mi? (oyun için kullanacağım fakat Half-Life'ta bile çalışmayı durdurdu hatası veriyor)
Sistemim
RAM: 3GB
İşlemci: Intel Penti'um E2200
Ekran kartı: Kasa a yok ama DxDiag'da Intel 82945G chipset family yazıyor
Sistemim.
RAM: 3GB.
İşlemci: Intel Penti'um E2200.
Ekran kartı: Kasa a yok ama DxDiag'da Intel 82945G chipset family yazıyor.
Hocam eski laptop da genelde Half-Life, GTA SA, GTA 4, ETS 2 1.36 gibi eski veya hafif oyunları oynuyordum fakat kasa da Half-Life ve CS 1.6 bile açamıyor, Steam oyunlarımda ise oynaya bastıktan sonra durdur seçeneği gidip tekrar oyna geliyor ve oyunun ekranı gelmiyor, People Playground denedim oda Max 5 FPS verdi