Intel Pentium E2220 sisteme 300 TL ekran kartı önerisi

Daha fazla  
  • İşlemci: Intel Pentium E2220
  • Anakart: Gigabyte 945GCM-S2L
  • Güç Kaynağı: 230W PSU
  • RAM: 2 GB DDR2 RAM
  • İşletim Sistemi: Windows 7 Professionel 32 Bit
  • Monitör: 1440x900 monitör
  • Ekran kartı: HD 3450
Benzer konulara baktığımda güç kaynağımın yeterliliğiyle alakalı bilgi bulamadım. Ekran kartı önerilerinize açığım. Bütçeye gelirsek 300 liraya kadar. ''Bu sisteme para harcamana değmez'' diyecek arkadaşlar için uzun zaman yeni sistem toplayacak imkanım yok. Oyun odaklı olsun.Pasif soğutmalı olmasın.

Son düzenleme:
Gerçekten bu sisteme para harcanmaz, maksimum RAM kapasitene bak yapabiliyorsan 4GB yap. Bu sisteme alacağın 300TL'lik ekran kartı muhtamelen darboğaz yapacaktır o yüzden Çin sitelerinden Xeon işlemci bakmanı öneririm.
[Rehber] 771 pin Xeon işlemcileri 775 pin anakartta kullanmak
Güç kaynağıda yükseltilmek zorunda, en azından 400w olab bir güç kaynağı alabilirsin 20-30TL civarında.
Ekran kartı olarakta 9800GT düşünebilirsin güç tüketimi çok değildir ve çoğu oyunu düşük ayarlarda oynatır ama Direx X 11 desteklemediğinden bazı yeni oyunları oynayamayabilirsin v.b

İlgilendiğin için gerçekten çok teşekkür ederim. Mevcut sistemime 9800GT takarsam darboğaz olacaktır anladım.Peki güç kaynağım yeterli olur mu?Güç kaynağım kesinlikle değiştirilmeli mi?Zaten en yeni oyunları oynamıyorum. 10 yıl geriden geliyorum yavaş yavaş. :)

Zamanında 400w güç kaynağı aldığım bir satıcı vardı sahibindende şuan ilanı kapatmış yoksa 25TL civarına işi çözebilirdiniz.

Dediğim gibi eski güç kaynaklarından çok zorlama derim çünkü ben o şekilde çarpılmıştım :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı