Intel Pentium E5300 CPU Kullanımının %100 Olması Sorunu

Daha fazla  
PC özellikleri;
Intel Pentium Dual Core E5300 2.6 Ghz
Biostar P4M900-M7 FE anakart
4 GB DDR2 RAM 800 Mhz (3 GB kullanılabilir)
1 GB ATI Radeon HD 4300-4500 series
Win 7 32 bit

Pc'nin eski olduğunun farkındayım. Zaten GTA 5 oynamaya çalışmıyorum. Tek yaptığım şey Chrome ile nette gezinmek ama inanılmaz kasıyor. Kuzenimin aynı özelliklerde bir bilgisayarı var ama onunki gayet normal ve cpu 70-80 arasında geziyor. Bu CPU sorununu düzeltmek için 2-3 defa resetliyorum düzeliyor ama sonra aradan zaman geçince yine aynısı oluyor. Her şeyi kapatıyorum öylece görev yöneticisine bakıyorum ama hala %100. Virüs vardır diye defalarca format attım. C,D,E demeden alayını formatladım. Ona rağmen hala %100. Nette araştırdım ama yinede çözemedim. Neden böyle oluyor?
EDİT: İşlemci fanını ve diğer fanları söküp temizledim. Termal macunu değiştirdim ama hala %100

Son düzenleme:
Yazmayı unutmuşum. Bunu da yaptım. Macunu değiştirdim fanı temizledim. Ama hala aynı.

Bende de aynı sorun var. Sorun sistemle alakalı. Windows 7 64 Bit kurmuştum eski PC'ye birdenbire donuyordu kasıyordu sonra aha bu güncellemeleri yükledim sorun düzeldi. Bu dosyaları Windows Update Catalog'dan yükledim güvenli şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…