Hocam işim çıktı yazamadım kusura bakmayın öncelikli olarak ekran kartı 250 işlemci 100 ram 130 tl rami bilgisayarcıdan 80-90 tl ye kadar bulabilirsin sana komple bu sistem 450 en fazla 500 olur ama şunu söyleyebilirim PUBG bf1 gta 5 the witcher 3 bunları 1080 p de dahi kasma olmadan akıcı bir şekilde oynayabilir. ekran kartını sahibinden.com üzerinden almasını tavsiye ederim bu kartı bulmak için kelime ile filtrele kısmına ekran kartı modelini yazabilir r7 250x bu şekilde işlemci yine aynı şekilde illa xeon 5460 a gerek yok 4 çekirdekli bir core 2 de olabilir besler hatta 1050 rx 560 bu kartlarla bu sistem senelerce bile gidebilir tabi arkadaşın bütçe düşük ama bu dediklerimi bir düşünsün böyle bir şeyi sadece sana yaptırmadım zamanında 2-3 arkadaşa gtx 750 ti q9650 böyle sistemler topladık oynayamadıkları oyun yok ben her oyunu ultrada oynatır demiyorum ama her oyunu çamur yapmadan full hd de bu sistemle r7 250x dediğim tipteki işlemciler ve ram takviyesiyle oynar herkezin 5k-6k parası yok umarım yardımcı olmuşumdur