İntel Pentium G2020 Tabanlı Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Yer
Adana
Daha fazla  
Az önce depoda bir bilgisayar buldum. İçini açtım, halı gibi toz vardı. İşe yarar parçaları çıkardım.

Bu parçaları değerlendirerek 7 yaşındaki kardeşime bir oyun bilgisayarı toplayayım diyorum. Aynı RAM'den bir adet daha alarak toplamda 8GB RAM'e tamamlayacağım.

Bu işlemcinin kaldırabileceği maksimum ekran kartını almak istiyorum. Aklımda 750Ti almak var fakat G2020 hakkında bilgim yok. Darboğaz yapacaksa hiç masrafa girmeden R7 250 alabilirim.

• Fan olarak, benim 4790k'nın stok fanını kullanmıyorum. Buna taksak çalışır herhalde?
  • GTX 750Ti alayım mı? Yoksa bu işlemci için R7 250'den fazlası gereksiz masraf mı olur?
  • Mini ATX kasa önerisine ihtiyacım var. Bu kasayı buldum, sizce nasıl?
  1. THERMALTAKE CORE V1 Mini-ITX TOWER SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar

Son düzenleme:

Bu iki ürünü alıyorum o zaman. Lol oynayacak, bu sistem fazlasıyla yeterli olur. Kasayı mümkün olan en ucuz olanı seçtim. Zaten seneye falan bu sistem komple hurdacıya gidecek.

Parçaları bugün öğlen 12 gibi alacağım. Başka tavsiyesi olan varsa alabilirim.

Hurdanın içinden kurtarabildiklerimin bir resmi :):

11297755_10206588636171970_1688990657_n.jpg

Elinizdeki işlemci yerden yere vurulacak kadar kötü değil ve GTX750 Ti sanıldığı kadar güçlü bir kart değil. Işlemcinizin bu ekran kartına darboğaz yapacağını sanmıyorum.
İşlemci soğutucusuna gelirsek; 1150 ile 1155 soketler aynı çizime sahip olduğu için herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı