Intel Pentium G3240 Tabanlı Sistem

Bayram Oğuz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Şu an kullandığım Pentium 4 tabanlı PC gerçekten çok kötü. Aslında fazla oyun oynamam ancak internetten video izlerken bile sıkıntı çıkartıyor. PC toplama konusundan az çok anlarım. Ben de yeni bir sistem almaya karar verdim. Malum bütçem bayağı düşük, öğrenciyim ve kendi biriktirdiğim param ile yılbaşına doğru bu gördüğünüz sistemi almaya, aldıktan birkaç ay sonra MSI R7 240 eklemeye karar verdim. Ekran kartı alana kadar ofis programları, günlük internet kullanımı, internetten HD video izleme vb. konularda sıkıntı yaşar mıyım? Monitörüm AOC E970SWN 1366x720p. Ekran kartı alana kadar CS:GO kaç FPS oynarım? Aldıktan sonra kaç FPS oynarım? Beklentim çok yüksek değil. Aslına bakarsanız YouTube vb. sitelerden HD video izlerken sıkıntı çıkarmasın bana yeter. Hepinize iyi sosyaller.
adsız.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha bekleyip en azından i3 4130 almaya bak. Seçim den sonra dolar düşebilir bu ihtimalide unutmayın seçimlerden sonra tekrar bir düşünün.

Athlon 840 x4 daha mantıklı bir seçim olur. 4 çekirdekli ve aynı fiyat aralığında.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı