Çözüldü Gemini Pro alınınca API Pro sürüm oluyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bugrastar

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek
Merhaba, Technopat değerli üyeleri bir şey soracağım. Gemini Pro alınca API premium olarak kullanıyor musun? Yoksa onun için ayrı bir ücret sistemi mı var?

Çözüm
İkisi birbirinden farklı sistemler, ücretlendirmeleri de birbirinden bağımsız. Zaten Gemini Developer API abonelik gibi değil, kullandıkça kullanılan miktara göre ödeme usulüyle çalışıyor.

Soru işaretlerin giderildi mi? @bugrastar

@Blacksidemre Hocam bir yanlış mı var? Burada gördüğüm kadarıyla durum bahsettiğim gibi.
1763245838191.png
İkisi birbirinden farklı sistemler, ücretlendirmeleri de birbirinden bağımsız. Zaten Gemini Developer API abonelik gibi değil, kullandıkça kullanılan miktara göre ödeme usulüyle çalışıyor.

@Blacksidemre Hocam bir yanlış mı var? Burada gördüğüm kadarıyla durum bahsettiğim gibi.
1763245838191.png

Çözüm
İkisi birbirinden farklı sistemler, ücretlendirmeleri de birbirinden bağımsız. Zaten Gemini developer API abonelik gibi değil, kullandıkça kullanılan miktara göre ödeme usulüyle çalışıyor.

Teşekkür ederim. Kullandıkça ödeme olduğunu biliyordum ama ikisi farklı mı onu bilmiyordum. Çünkü aynı ise Pro sürüm alacaktım ama gerek yok sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı