Ben G3258 kullanıyorum GTA 5 de fps dropları oluyor ama Vsync açınca sorun yok. Sizde vsync i half yapıp oynarsanız orta ayarlada kaldırır sistem sıkıntı olmaz.Eğer oynatır derseniz almayı düşünüyorum, şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 189216
G3258 OC yapılınca çok üst değerlere çıkabilen bir işlemci. G3250 ile kıyaslanması yanlış olur.Ben G3258 kullanıyorum GTA 5 de fps dropları oluyor ama Vsync açınca sorun yok. Sizde vsync i half yapıp oynarsanız orta ayarlada kaldırır sistem sıkıntı olmaz.
İşte demek istediğim şu ; G3258 le bile performans çok iyi değil, 3250 ile vsync açmaya razıysanız alınG3258 OC yapılınca çok üst değerlere çıkabilen bir işlemci. G3250 ile kıyaslanması yanlış olur.
Sistemini yazabilir misinEğer hala almadıysan aynı sistemi arkadaşıma topluyoruz sonuçları iletirim ve de bundan daha kötü bir bilgisayarım var ve 25-30 fps aralığında low-medium arasında gta v oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.