İntel Pentium G3258 GTA 5 Performansı

• Konuyu başlatan v3N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 4.324

v3N

Kilopat
Daha fazla  
@Recep Baltaş Pentium G3258 ile farklı frekanslarda Gta 5 'te nasıl bir performans alacağımızla ilgili bir video çekebilmeniz mümkün mü acaba? Mayıs ayının başında sistem toplamayı düşünüyorum ve bu işlemci fiyat/performans olarak bana en uygun işlemci. Fakat Gta 5 'te istediğimi veremeyecekse bunu almamın pek mantığı yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izlemeni tavsiye ederim. Bende bu işlemciyi kullanıyorum OC'suz tümleşikle tomb raideri 1024*768 normal ayarlarda oynatıyor, gta 4'te ise en düşük ayarlarda 40 FPS kasmadan oynatıyor. Ekran kartını ekleyince nasıl bir performans verecek çok merak ediyorum :)

Videoda yeterli olduğu gayet belli oluyor.Fakat bunun dışında bir kaç video daha izlemiştim. Ve çoğunda Fps 40 ya da üzerindeyken bile ara ara takılmalar, donmalar ve haritanın yok olması gibi olaylar gördüm. Bu videoda da bazı takılmalar oluyor ama çokta önemsenecek kadar değil. Sanırım ürtilen her G3258' de farklı bir durum. Bu işlemcinin yerine Amd FX 6100 almak ne kadar mantıklı olur? Bütçemi aşıyor fakat yetersizlik yaşamaktansa bir ay daha bekleyip FX 6100 almayı tercih ederim. Kesin bir kanıya varabilmek için bu konuyu açtım.

Dediğim gibi. Bütçem çok kısıtlı olmasa düşünmeden i3 4160 alacağım. 1500 TL gibi bir fiyata monitör klavye dahil topluyorum sistemi. Ekran kartını 1 ay kadar önceden 280 TL'ye aldım ve geriye 1200 TL kaldı. İnce eleyip sık dokumam lazım ki iyi bir şey olsun.

Arkadasim islemciyi gecici olarak almani oneririm. 1 sene icin sikinti cikarcagani sanmiyorum. Lakin ileride bir i5 ile degistirebilirsin. Bende sistem toplamayi planliyorum ve ben boyle yapmayi dusunuyorum.

Arkadasim islemciyi gecici olarak almani oneririm. 1 sene icin sikinti cikarcagani sanmiyorum. Lakin ileride bir i5 ile degistirebilirsin. Bende sistem toplamayi planliyorum ve ben boyle yapmayi dusunuyorum.
Sistemin tamamını 1 seneliğine kullanmak için topluyorum zaten. Askerliğim yaklaşıyor ve o zamana kadar idare etmesi için topluyorum sistemi. Nasip olursa daha iyi bir sistemi askerden sonra toplamayı düşünüyorum. O zamana kadar idare edecek şekilde güncel oyunları oynatabilen bir sistem toplamaya çalışıyorum.

En son alınacak şeyi ilk almışın ama o işlemci ile upgrade yaparken hiç sorun yaşamazsın. Dolar düşse de birde biz alsak 2.ele yöneliyorum hafiften. :(
Kartı çok iyi fiyata yakalamıştım. Almadan edemedim.

Sistemin tamamını 1 seneliğine kullanmak için topluyorum zaten. Askerliğim yaklaşıyor ve o zamana kadar idare etmesi için topluyorum sistemi. Nasip olursa daha iyi bir sistemi askerden sonra toplamayı düşünüyorum. O zamana kadar idare edecek şekilde güncel oyunları oynatabilen bir sistem toplamaya çalışıyorum.

Kartı çok iyi fiyata yakalamıştım. Almadan edemedim.
O zaman islemciden yana sorun yasayamazsin.

Windows 10 pro 64 bit

Intel pentium dual core CPU E6700 3.20 ghz işlemci

4 GB kingston 2666 MHz ram

MSİ 128 bit 4 GB ekran kartı
Nvidia geforce GT

GTA 5 çaılışırmı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı