İntel Pentium G3258 GTA 5 İçin Yeterli midir?

sameli_kara

Hectopat
Daha fazla  
İntel Pentium G3258 alsam, GTA 5 oynayabilir miyim?
GTA 5 sistem gereksinimlerinde 4 çekirdek istiyor. Pentium'da ise 2 çekirdek var. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynayabileceğinizi düşünüyorum. Garanti sistem açıklandımı emin değilim. Ancak g3258 işlemcide O.C ile i3 seviyesinde bir işlemci.

Zaten overclock'lu bir işlemci (yani en azından overclock ile adam olabiliyor), bu sebeple ayrı ısınacak, ve 4 çekirdek isteyen GTA5 yayıla yayıla 4 çekirdekte oturcağına 2 çekirdekte çalışacak. Bu da ayrı ısıtacak g3258 açar açmasına ama performans konusunda bişey söylenilemez şu an, en azından i3 4160 +2 sanal çekirdeğinden dolayı g3258 den daha fazla performans verecek gibi hisseddiyorum.

Hem fiyatı ucuz hemde performanslı. Demek istediğim Rockstar binlerce G3258 kullanıcısı için bence yama çıkaracaktır. Çıkarmasa bile kullanıp durumu değerlendirip, zarar etmeden ileri seviye bir işlemci ile upgrade edebilirsiniz. Seçim size bağlı. Bu durumda hiç bu konularla uğraşmayıp İ5 4460 yada 4690 gibi bir işlemci alıp rahat edebilirsiniz.

Oyun çıkınca görürsünüz salı günü beklemek bu kadar mı zor ?
Kendi düşüncem ise:
İlk başta olmasa bile sonradan bir patch ile çift çekirdek desteği olucağıdır.
(Yukarıdaki cümlede söylediklerimin herhangi bir dayanağı yoktur.)

Minimum için; Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

Önerilen için; Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)

Gta V g3258 ile sorun çıkarıyor. Fps de ani düşmeler dışında bazen görüntüler kayboluyor. Bu izlenimler bana ait.
Düzeltme: Bu izlenim oyunun oynamaya açılması ile sunulan sürüme aittir sonraki güncellemelerle düzeltilebilir.

Benim sorunumun ram ile ilgili olduğunu düşünüyorum. 4 gb yetersiz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı