caga_89
Megapat
+Everest EPS-1600-SM 350-400 Watt güç kaynağı.
+Everest Eagle EC337 kasa.
+Intel Pentium G3258 işlemci.
ark.intel.com
Arkadaşlar elimde bu parçalar mevcut.
CS:GO (işlemci seven oyun) için bu parçalara ek yapıp PC toplamak niyetindeyim. İkinci el vesaire her şey olur. Sadece ne uyar ne uymaz bilgim yok. Bana bir yol haritası çizer misiniz?
Bana Key bilgileri verseniz yeter malzemeyi ben ararım internette ama ne arayacağımı bile bilmiyorum. İşlemci biraz eski zorlandım parça bulmakta. Yoksa hiç değmez mi bu işlemciyi çalışır hale getirmek? Monitör vb. gerisi var. Klavye fare vs Görseldeki ram var birde ama bu yanık bozuk sanırım
Bütçe 1000-1250tl
+Everest Eagle EC337 kasa.
+Intel Pentium G3258 işlemci.

Ürün Teknik Özellikleri
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.

Arkadaşlar elimde bu parçalar mevcut.
CS:GO (işlemci seven oyun) için bu parçalara ek yapıp PC toplamak niyetindeyim. İkinci el vesaire her şey olur. Sadece ne uyar ne uymaz bilgim yok. Bana bir yol haritası çizer misiniz?
Bana Key bilgileri verseniz yeter malzemeyi ben ararım internette ama ne arayacağımı bile bilmiyorum. İşlemci biraz eski zorlandım parça bulmakta. Yoksa hiç değmez mi bu işlemciyi çalışır hale getirmek? Monitör vb. gerisi var. Klavye fare vs Görseldeki ram var birde ama bu yanık bozuk sanırım
Bütçe 1000-1250tl
Dosya Ekleri
Son düzenleme: