A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Ekim 2020 #1 Pek bir faydası olur mu? Ekran kartım iyi fakat işlemcim kötü şu anlık değiştirebilecek bir durumum yok . Anakartım bu = ROG STRIX Z270G GAMING | Motherboards | ASUS Global Ve eğer bir zararı olur mu?
Pek bir faydası olur mu? Ekran kartım iyi fakat işlemcim kötü şu anlık değiştirebilecek bir durumum yok . Anakartım bu = ROG STRIX Z270G GAMING | Motherboards | ASUS Global Ve eğer bir zararı olur mu?
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 17 Ekim 2020 #2 aa12 dedi: Pek bir faydası olur mu? Ekran kartım iyi fakat işlemcim kötü şu anlık değiştirebilecek bir durumum yok . Anakartım bu = ROG STRIX Z270G GAMING | Motherboards | ASUS Global Ve eğer bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben yapamazsın diye biliyorum, yanlış biliyor olabilirim. Artı 0 Eksi
aa12 dedi: Pek bir faydası olur mu? Ekran kartım iyi fakat işlemcim kötü şu anlık değiştirebilecek bir durumum yok . Anakartım bu = ROG STRIX Z270G GAMING | Motherboards | ASUS Global Ve eğer bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben yapamazsın diye biliyorum, yanlış biliyor olabilirim.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Ekim 2020 #3 Non-K BIOS ile yapılabilir gibi görünüyor ancak G4400'ı ne kadar zorlayabilirsiniz ki? Artı 0 Eksi
KS KS A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Ekim 2020 #4 Mithat Berhan dedi: Non-K BIOS ile yapılabilir gibi görünüyor ancak G4400'ı ne kadar zorlayabilirsiniz ki? Genişletmek için tıkla... Son çekirdeğine kadar, dicem de 1 çekirdeği var . Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Non-K BIOS ile yapılabilir gibi görünüyor ancak G4400'ı ne kadar zorlayabilirsiniz ki? Genişletmek için tıkla... Son çekirdeğine kadar, dicem de 1 çekirdeği var .
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Ekim 2020 #5 2 çekirdekli bir işlemci Anakartiniz Non-K destekli mi bilmiyorum, anakartiniza uygun Non-K BIOS var mı diye araştırın isterseniz. Artı 0 Eksi
2 çekirdekli bir işlemci Anakartiniz Non-K destekli mi bilmiyorum, anakartiniza uygun Non-K BIOS var mı diye araştırın isterseniz.
KS KS A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Ekim 2020 #6 Mithat Berhan dedi: Non-K BIOS ile yapılabilir gibi görünüyor ancak G4400'ı ne kadar zorlayabilirsiniz ki? Genişletmek için tıkla... Birde şey var, biosa girince orda performans seçeneği var, şuanda normal modda kullanıyorum. Performans moduna alırsam birşey farkeedermi? Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Non-K BIOS ile yapılabilir gibi görünüyor ancak G4400'ı ne kadar zorlayabilirsiniz ki? Genişletmek için tıkla... Birde şey var, biosa girince orda performans seçeneği var, şuanda normal modda kullanıyorum. Performans moduna alırsam birşey farkeedermi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Ekim 2020 #7 Birkaç FPS belki edebilir. Harici ekran kartı varsa ona da Overclock deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi