thesuvari
Kilopat
Daha fazla
Merhaba bilgisayarimi 1.5 yil once topladim PUBG Apex GTA 5 vb hicbir oyunda bir sorun yasamiyordum.Son 2 aydir (yeni Windows surumleri geldikce benim tahminim) butun oyunlarda FPS düşmesi yasiyorum hatta PUBG'de islemci kullanimim %100 ekran kartim %20-30'larda takiliyor.
Discord'da surekli sesim kasiyor format attim her şeyim guncel Windows ekran karti vb zaten 100 Mbit internetim var her şey kendi guncelleniyor oyunlarda ya da islemcimde sorun olsa yani darbogaz olsa 1.5 yildir neden olmadi hem de foruma baktigimda cok fazla kisinin boyle bir sorunla karsilastigini ve onceden sorunsuz olup son donemlerde bunu yasadiklarini ve cozum bulamadiklarini gordum.
O yuzden Windows'un problemi oldugunu dusunuyorum eski surumlere mi gecmeliyim diye dusunuyorum oyunlari birakin Discord'da sohbet ederken tarayiciya bile tikladigimda sesler gidiyor kasiyor her şey problem ne olabilir isi degerlerim 45-50 arasi Driver'lar guncel islemciye Cinebench testi yaptim skor normal.
Sistem Bilgilerim;
Islemci: Intel Pentium G5400 Gold 3.7 GHz
GPU: ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4 GB OC
RAM: Corsair 8x2 GB 2400 MHz
SSD: Toshiba OCZ 240 GB
HDD: WD 1 TB 7200 RPM
Anakart: MSI H-310M Pro VD
Guc Kaynagi: Corsair 550W 80+
Discord'da surekli sesim kasiyor format attim her şeyim guncel Windows ekran karti vb zaten 100 Mbit internetim var her şey kendi guncelleniyor oyunlarda ya da islemcimde sorun olsa yani darbogaz olsa 1.5 yildir neden olmadi hem de foruma baktigimda cok fazla kisinin boyle bir sorunla karsilastigini ve onceden sorunsuz olup son donemlerde bunu yasadiklarini ve cozum bulamadiklarini gordum.
O yuzden Windows'un problemi oldugunu dusunuyorum eski surumlere mi gecmeliyim diye dusunuyorum oyunlari birakin Discord'da sohbet ederken tarayiciya bile tikladigimda sesler gidiyor kasiyor her şey problem ne olabilir isi degerlerim 45-50 arasi Driver'lar guncel islemciye Cinebench testi yaptim skor normal.
Sistem Bilgilerim;
Islemci: Intel Pentium G5400 Gold 3.7 GHz
GPU: ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4 GB OC
RAM: Corsair 8x2 GB 2400 MHz
SSD: Toshiba OCZ 240 GB
HDD: WD 1 TB 7200 RPM
Anakart: MSI H-310M Pro VD
Guc Kaynagi: Corsair 550W 80+
Son düzenleme: