İntel Pentium İnside İşlemcili PC'Ye En uygun Ekran Kartı ?

Bütçem 200-250 300'üde Zorlayabilirim.
Çok yüksek seviye Oyun Oynanam oynasamda minimum seviyede oynasam benim için 7-8 ay hatta 1 yıl yeter.
Örnek verirsek: League of Legends , Dead Island, Gta 4 ( GTA 5'ide denemek isterim.) DayZ , H1Z1 , Dying Light , Crysis 2 gibi oyunlar.

Technopatın Gta 5 R7 240 Performans Testi Videosunda Düşük Kalitede Gayet İyide oynanıyordu Ancak benim İşletim sistemi buna izinv ermez heralde :)

Senin Sisteminle o sistem aynı değil senin sisteminin işlemcisi pentium onlarinki İNTEL i7 ama gta 4 ü rahatça oynarsın League Of legendste orta ayarlarda 300 fps civarı bile alabilirsin ki ben aldım
şuan oturduğum yerdeki internet kafedeki tüm bilgisiyarlarda r7 240 bulunmakta rahatça oyun oynanıyor

Senin Sisteminle o sistem aynı değil senin sisteminin işlemcisi pentium onlarinki İNTEL i7 ama gta 4 ü rahatça oynarsın League Of legendste orta ayarlarda 300 fps civarı bile alabilirsin ki ben aldım
şuan oturduğum yerdeki internet kafedeki tüm bilgisiyarlarda r7 240 bulunmakta rahatça oyun oynanıyor
Yardımcı Olduğunuz için çok teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı