Intel Pentium Sisteme Hangi ekran kartını Almalıyım ?

Oguzhaan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya, Turkey
Daha fazla  
Merhabalar,

İntel Pentium D 'li bir eski bilgisayarım var. Ben buna 150 TL'lik bir ekran kartı alsam BF4 falan oynamayacağım. Oynayacağım tek şey Lol ve Minecraft bu tür şeyler. Sizce kaldırır mı ?

Bir de bir sorum olacak.

Ben video çekiyorum 1.000 küsür abonem var. Bu ekran kartını alırsam bu sistemle video çekebilir miyim ? Ayrıca bunu yapmak zorunda kaldım. Çünkü dizüstü bilgisayarımın ekran kartı yandı ve şu an hiçbir şey yapamamaktayım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Eğer ekran kartı alarak olcak iş değilse de artık yeni bir toplama PC alacağım.

Anlamadım laptop için mi yoksa PC için mi bir ekran kartı bakıyorsunuz?
Pc için bakıyorum intel pentium d işlemcisi var merak ettiğim konu 150 liralık bir ekran kartı ile video çekebilmem mümkünmü minecraft league of legends gibi oyunlarda leptopum vahim durumda servisten dönmesi en az 2 ay sürer o yüzden diğeriyle biraz idare etmek istiyorum umarım anlatabilişimdir.

En az R7 250 almalısın. AMD'nin bir kampanyası var, R7 250 alana bir adet oyun veriyorlar.
Bu ekran kartı ile, o oyunları video çekerken rahat açarsın.

Bir de kanalınızın adını verebilir misiniz? Bir göz atmak isterim.
Mobilde olduğumdan o işlemciyi hatırlamıyorum. Kaç Ghz'lik bir işlemci?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı