Intel Pentium T4200 GeForce 9400M g CS 1.6 oynanır mı?

Benim laptop da öyleydi Vista kurulu gelmişti. Ama ben maksimum değerleri merak ettiğim için hafif bir XP sürümü kurup kullanmıştım. Eskilerden NFS undergorund 2 de sarar eğer araçlara az da olsa merakınız varsa.
Nasıl aklıma gelmez o oyun ya :D arabalara evet bayağı bi meraklıyımdır bilgisayarı yaptırsam kesinlikle oynayacağım.

T8100 ile 45 FPS sabit alıyorum ekran kartım yokken, çözünürlük biraz düşük tabi. XP falan kurmanızı tavsiye etmiyorum mümkünse işlemcinizi biraz yükseltip LTSC 2019 kurmanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
LTSC ne acaba hocam?

Core 2 Duo T8100 ile 45 FPS sabit alıyorum ekran kartım yokken, çözünürlük biraz düşük tabii. XP falan kurmanızı tavsiye etmiyorum mümkünse işlemcinizi biraz yükseltip LTSC 2019 kurmanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

O bilgisayara yatırım yapmak biraz ölü gibi ama neyse. SSD ve 2 GB RAM ile Windows 10'a hiç girişilmesin bence daha iyi. XP kullanan zaten artık mağara adamıdır bence. Ben de zaten 2-3 sene önce yapmıştım SSD takıp Windows 11 bile denemiştim o makine ile. Windows 10 Home 1507 sürümünde bile kasıyordu:D

Ölü yatırımdan ziyade yazın bilgisayar alacağım için yaza kadar en azından boş vakitlerimde instagramda reels kaydırmaktan iyidir.

DDR2 sistem ise lehimli değilse 2GB daha ekleyip SSD'ye geçmek degecektir diye düşünüyorum. Ben işlemciyi bile yükselmiştim sistemimde. İşinize yarıyorsa ölü yatırım diye bir mevzu yoktur diye düşünüyorum.
@ScaniaR730
Ram lehimli değil hocam 2 soket var. Ssd zaten mecbur geçeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı