Intel Quad-Core Q8200 sisteme update

RadameL

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba arkaşlar. Elimde Intel Quad-Core Q8200 işlemci ve Gigabyte EP45C-DS3R DDR2 anakartım, 4 GB RAM var. Bu sistemi ekran kartı ile upgrade etmek mantıklı mı? Eğer mantıklıysa hangi ekran kartı tavsiye edersiniz? Ya da sıfırdan sistem almak mı daha mantıklı ? Upgrade edersem 1 sene götürmesi bana yeter. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eskileri severim. Sizim işlemciniz hız aşırtmayı destekliyor. Bana kalırsa yükseltme yapın ve hız aşırtma da yapın. Güç kaynağınızı ve bütçenizi de belirtirseniz daha sağlıklı önerilerde bulunabilirim. RAM yükseltmesi de düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Önce bütçeni belirt bakalım ona göre yardımcı olalım ama biraz tavsiye istersen öncelikle DDR2 yi artık maziye göm derim. Anakartını güzel bir DDR3 anakart olarak tercih et ve 4GB Bellekler ile sistemin bel kemiğini oluştur sonrasında bütçeye göre ekran kartını oturt. Unutma Quad işlemcin hala güçlü bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı