Shydra Hectopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 RAM 8GB Ekran kartı Amd hd 5850 İşlemci İntel quad q6600 Merhaba, AMD HD 5850 ekran kartına, Intel Quad Q6600 işlemcisine ve 8 GB RAM'e sahibim. Bu sistem ile ranc Simulator ve 7 Days to Die oyunlarını oynamada sıkıntı çeker miyim?
Merhaba, AMD HD 5850 ekran kartına, Intel Quad Q6600 işlemcisine ve 8 GB RAM'e sahibim. Bu sistem ile ranc Simulator ve 7 Days to Die oyunlarını oynamada sıkıntı çeker miyim?
PaperZ Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 289 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 Merhaba, Ranch Simulator sizin sisteminiz için pek iddialı bir oyun pek akıcı oynatmaz açıkcası. 7DTD için sisteminiz uygundur oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Merhaba, Ranch Simulator sizin sisteminiz için pek iddialı bir oyun pek akıcı oynatmaz açıkcası. 7DTD için sisteminiz uygundur oynayabilirsiniz.
KS KS Shydra Hectopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 PaperZ dedi: Merhaba, ranch Simulator sizin sisteminiz için pek iddialı bir oyun pek akıcı oynatmaz açıkçası. 7dtd için sisteminiz uygundur oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ranch Simulator zaten çok aksiyon isteyen bir oyun değil rahat takılmak için alacağım 30FPS civarında bir FPS alır mı? Artı 0 Eksi
PaperZ dedi: Merhaba, ranch Simulator sizin sisteminiz için pek iddialı bir oyun pek akıcı oynatmaz açıkçası. 7dtd için sisteminiz uygundur oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ranch Simulator zaten çok aksiyon isteyen bir oyun değil rahat takılmak için alacağım 30FPS civarında bir FPS alır mı?
PaperZ Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 289 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #4 Shydra dedi: Anladım. Ranch Simulator zaten çok aksiyon isteyen bir oyun değil rahat takılmak için alacağım 30FPS civarında bir FPS alır mı? Genişletmek için tıkla... Biraz zor dostum çünkü optimizasyonu cidden sıkıntılı bir oyun. FPS'in tahminimce 20'yi geçmez ama bilemedim şimdi. Kullanan varsa o daha iyi bilir. Artı 0 Eksi
Shydra dedi: Anladım. Ranch Simulator zaten çok aksiyon isteyen bir oyun değil rahat takılmak için alacağım 30FPS civarında bir FPS alır mı? Genişletmek için tıkla... Biraz zor dostum çünkü optimizasyonu cidden sıkıntılı bir oyun. FPS'in tahminimce 20'yi geçmez ama bilemedim şimdi. Kullanan varsa o daha iyi bilir.