T TolgaD Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım kendime. Kurduğum ilk günden beri güncellemeden kullandım güncellemeye çalıştığımda mavi ekranla karşılaşıyorum ve windows kendini onarıyor sonra eski sürücüyle karşılaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2017
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım kendime. Kurduğum ilk günden beri güncellemeden kullandım güncellemeye çalıştığımda mavi ekranla karşılaşıyorum ve windows kendini onarıyor sonra eski sürücüyle karşılaşıyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Ağustos 2017 #2 Donanım kimliğine sağ tıklayın ve kopyalayıp konuya yapıştırın. Bir de dosyaları gönderin. Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Donanım kimliğine sağ tıklayın ve kopyalayıp konuya yapıştırın. Bir de dosyaları gönderin. Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.512 Makaleler 60 Çözümler 820 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2017 #3 Bunu yükle. Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) Artı 0 Eksi