Intel(R) 82566DM Gigabit Network Connection sürücüsü

Murat 497

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Intel(R) 82566DM Gigabit Network Connection adlı ağ bağdaştırıcısının Windows 8.1 için driverını bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Hemen deniyorum. Bu arada ben bilgisayarımı format ile Windows 7'den 8.1'e yükselteceğim. Sürücüleri otomatik olarak kendisi indiriyor mu? Bu driverı da format sonrası internet gitmesin diye indirmeye çalışıyorum zaten.

Windows Update üzerinden otomatik bulabildiklerini kuruyor. Kuramadıkları çok spesifik aygıtlar oluyor genelde. Yükseltme sonrası kurulamayan aygıt olursa yeni konu açabilirsiniz.

Hayır. Sürücü kurulumu zaten bu. İndirdikten sonra içindekileri atabilir misiniz?
1625747522918.png

Tamamdır. Sürücünün içinde bir kurulum dosyası yok. Bu yüzden elle yükleme yapacağız. Bu video ile elle yükleme yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır. Sürücünün içinde bir kurulum dosyası yok. Bu yüzden elle yükleme yapacağız. Bu video ile elle yükleme yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı