Hemen deniyorum. Bu arada ben bilgisayarımı format ile Windows 7'den 8.1'e yükselteceğim. Sürücüleri otomatik olarak kendisi indiriyor mu? Bu driverı da format sonrası internet gitmesin diye indirmeye çalışıyorum zaten.Sorun değil. Farklı bir tarayıcıdan dener misiniz?
Hemen deniyorum. Bu arada ben bilgisayarımı format ile Windows 7'den 8.1'e yükselteceğim. Sürücüleri otomatik olarak kendisi indiriyor mu? Bu driverı da format sonrası internet gitmesin diye indirmeye çalışıyorum zaten.
Opera üzerinden denedim. İndirdi fakat boyutu aşırı küçük (182 kb). Herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi?Windows Update üzerinden otomatik bulabildiklerini kuruyor. Kuramadıkları çok spesifik aygıtlar oluyor genelde. Yükseltme sonrası kurulamayan aygıt olursa yeni konu açabilirsiniz.
Opera üzerinden denedim. İndirdi fakat boyutu aşırı küçük (182 KB). Herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi?
Hayır. Sürücü kurulumu zaten bu. İndirdikten sonra içindekileri atabilir misiniz?
Tamamdır. Sürücünün içinde bir kurulum dosyası yok. Bu yüzden elle yükleme yapacağız. Bu video ile elle yükleme yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim.
Evet çözüldü.Rica ederim. Çözüldü mü sorununuz?
Kim ve hangi mesaj çözdü?Evet çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.