Intel(R) Dual Band Wireless AC-3160 Driver İsteği

coQQ

Hectopat
Daha fazla  
Bu sorun laptopu Windows 10 yapınca başladı. İlk önce sınırlı erişim hatası falan veriyordu, onları çözdüm derken 1-2 saat sonra yine aynı hata vermeye başladı. Ben de yeniden Windows 8.1 yaptım laptopu. Ondan sonra da virüs mü bilmiyorum ama kendi kendiliğine internet driveri silinmişti. Ben de internetten araştırdım araştırdım uygun driveri buldum ama onu yükleyince Wi-Fi 2 adlı bir şey gözüküyordu. Bu 2'den nasıl kurtulacağız ve 1'e geri döneceğiz? 1-2 aydır internetsizim, size zahmet Intel(R) Dual Band Wireless AC- 3160 driverini internetten dosyasını bulabilir misiniz? Bu işlerden pek anlamam da. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son sürümü burada bulabilirsiniz:

Download Intel® PROSet/Wireless Software and Drivers for Windows® 10

İşletim sisteminize uygun olarak 32 Bit veya 64 Bit sürümü seçebilirsiniz.

Windows 10 X64, 20H2 sürümü üzerinde Intel Dual band Wireless AC-3160 için aşağıdaki sorun grüntülenmektedir. Çözüm hakkında bilginiz var mı acaba?
Windows, cihazın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu cihaz düzgün olarak çalışmıyor. (This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı