Intel(R) HD Graphics 3000 sürücüsü nereden indirilir?

Merihos

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda bir sürücü kurulu ancak en günceli mi bilemiyorum. Değilse yenisini atabilir misiniz?

1702156235062.png

Donanım kimliği: PCI\VEN_8086&DEV_0126&SUBSYS_20801B0A&REV_09

İşletim sistemi: Windows 10 Pro.
İşlemci: i5-2450M
RAM: 12 GB.

Ilktekini indireceksiniz.

Grafik kartı olduğu için driverı yok.

RTX 4090 grafik karti mesela, onda da driveri mevcut?

Bilgisayarımda bir sürücü kurulu ancak en günceli mi bilemiyorum. Değilse yenisini atabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2047181

Donanım kimliği: PCI\VEN_8086&DEV_0126&SUBSYS_20801B0A&REV_09

İşletim sistemi: Windows 10 Pro.
İşlemci: i5-2450M
RAM: 12 GB.

Edit: Sanirim guncel surumdesiniz. En son 2015'te yayinlanmis.

Ilktekini indireceksiniz.

RTX 4090 grafik karti mesela, onda da driveri mevcut?

Edit: Sanirim guncel surumdesiniz. En son 2015'te yayinlanmis.

Ekran kartıdır o grafik kartı olsa yerinde duramazsın.

Çocuk musun sen? Komik oldugunu mu zannediyorsun? Ikisi ayni anlama cikiyor zaten.

Entegre grafik kartını kastettiğimi dahi anlayamıyorsun. Bir de agresif bir şekilde cevap veriyorsun, bence o soruyu kendine sorman lazım. Umarım gelecek sefere birisi grafik kartı dediğinde böyle bir cevap verip kendini küçük düşürmezsin.

Entegre grafik kartını kastettiğimi dahi anlayamıyorsun. Bir de agresif bir şekilde cevap veriyorsun, bence o soruyu kendine sorman lazım. Umarım gelecek sefere birisi grafik kartı dediğinde böyle bir cevap verip kendini küçük düşürmezsin.

Grafik karti, ekran karti ayni seyler. Ondan ziyade onceki mesajlarda ozellikle entegre diye belirttigini goremiyorum. Ki dahili grafik birimlerde (sana gore entegre grafik kartiymis sanirim) driveri mevcut. Driverlari yok demissin bir de. Bu gibi dahili grafik birimlerin driveri olmasaydi Windows ekran kartini nasıl algilayacakti bana aciklar misin?
Neyin ne oldugunu farkinda degilsin, neye ne icin dedigini bilmiyorsun. Ne yaptigini da bilememek takdire sayan. Tebrikler boyle devam.

Grafik karti, ekran karti ayni seyler. Ondan ziyade onceki mesajlarda ozellikle entegre diye belirttigini goremiyorum. Ki dahili grafik birimlerde (sana gore entegre grafik kartiymis sanirim) driveri mevcut. Driverlari yok demissin bir de. Bu gibi dahili grafik birimlerin driveri olmasaydi Windows ekran kartini nasıl algilayacakti bana aciklar misin?
Neyin ne oldugunu farkinda degilsin, neye ne icin dedigini bilmiyorsun. Ne yaptigini da bilememek takdire sayan. Tebrikler boyle devam.

Peki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı