Kendi sitesi dururken başka sitelere yönelmeyi pek önermiyorum. Hiçbir yerde sürücü bulamazsanız tercih edilebilir.Zamanında bende bulamadığım bir driveri Driver Identifier'den indirmiştim ve sıkıntı çıkmamıştı güvenlik açısından güvence veremem.
PCI\VEN_8086&DEV_0A16&SUBSYS_16CD1043&REV_0B
Bu driver için son çıkan güncellemeyi bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kendi sitesi dururken başka sitelere yönelmeyi pek önermiyorum. Hiçbir yerde sürücü bulamazsanız tercih edilebilir.Zamanında bende bulamadığım bir driveri Driver Identifier'den indirmiştim ve sıkıntı çıkmamıştı güvenlik açısından güvence veremem.
Buradan indirin.Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel
Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates.www.intel.com
Kendi sitesi dururken başka sitelere yönelmeyi pek önermiyorum. Hiçbir yerde sürücü bulamazsanız tercih edilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.