Intel(R) ICH7 Family LPC Interface Controller sürücüsü nedir?

• Konuyu başlatan akt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 5.283
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yeni kurduğum sistemin sürücülerinin hepsi Windows 7'de bulunuyor ancak 8.1'de bunlardan birisi yok: "Intel(R) ICH7 Family LPC Interface Controller - 27B8 üstünde." Driver uyumsuzluğu yüzünden bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor. Benim merak ettiğim kısım: Önemli bir driver mı? Sırf bu driver için Windows 7'ye dönmeli miyim? Diğer driverları program ile indirdim çünkü ASUS'un web sitesindeki driverlar sadece Windows 7'de bulunuyor. Diğer driverlarda sorun çıkmadı, sadece bu driver sorun yarattı. Manuel olarak yüklemeyi çok defa denedim.

Anakart: ASUS P5KPL SE.

Kısaca belirttiğim driver önemli bir driver mı?

Dediğiniz Chipset ile alakalı. 8.1 Update ile kurmuyor mu? Anakartın sitesinde 8.1 için sürücü gözükmüyor. Intel üzerinden de deneyebilirsiniz.

ICH7 güney köprüsü yongasıdır. Üzerinde bulunan ağ kontrolcüsü, ekstra USB, SATA noktaları gibi arabirimlere bağlantılar sunan bir kontrolcüdür. O sürücüyü kurmadığınız takdirde bu yongaya bağlı cihazları çalıştıramayabilirsiniz.

INF yöntemi ile bu yonga kümesinin sürücülerini sisteme başarıyla yükleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu sürücüyü indirip kurmayı deneyin. Olmazsa INF yöntemi ile paket içindeki sürücüleri tek tek tanıtmayı deneyebilirsiniz. Ama buna gerek kalacağını sanmıyorum.

Yeni kurduğum sistemin sürücülerinin hepsi Windows 7'de bulunuyor ancak 8.1'de bunlardan birisi yok: "Intel(R) ICH7 Family LPC Interface Controller - 27B8 üstünde." Driver uyumsuzluğu yüzünden bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor. Benim merak ettiğim kısım: Önemli bir driver mı? Sırf bu driver için Windows 7'ye dönmeli miyim? Diğer driverları program ile indirdim çünkü ASUS'un web sitesindeki driverlar sadece Windows 7'de bulunuyor. Diğer driverlarda sorun çıkmadı, sadece bu driver sorun yarattı. Manuel olarak yüklemeyi çok defa denedim.

Anakart: ASUS P5KPL SE.

Kısaca belirttiğim driver önemli bir driver mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı