Başlıkta belirttiğim gibi görev yöneticisine girdiğimde bu programın CPU mu sürekli %25 %30 arasında kullandığını fark ettim. Bu program nedir ne işe yarar? Neden CPU kullanıyor? Recep abi bi bakarsan çok iyi olur program adı (Intel(R) Local Management Service(32bit)).
Cevabınız için teşekkür ederim. Şu anda CPU kullanmayı kesti, yine de güncellememi önerir misin ? Gerekli mi bir de güncellemek istesem anakartım MSI onun sitesinde bulunan sürücelerden system-chipset drivers indirip güncellersem olur mu ? Yani şu bağlantıdaki sürücüden bahsediyorum. Destek: H97 PC Mate | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye
Güncel olması önemlidir. Hayır, oradan sadece BIOS güncel değil ise BIOS güncellemesini gerçekleştirin. Diğer sürücüler genelde eski versiyonlarıdır. Donanım kimliği ile bulmak daha mantıklıdır.
Güncel olması önemlidir. Hayır, oradan sadece BIOS güncel değil ise BIOS güncellemesini gerçekleştirin. Diğer sürücüler genelde eski versiyonlarıdır. Donanım kimliği ile bulmak daha mantıklıdır.