Intel(R) Local Management Service(32bit) Nedir?

SkyFull

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi görev yöneticisine girdiğimde bu programın CPU mu sürekli %25 %30 arasında kullandığını fark ettim. Bu program nedir ne işe yarar? Neden CPU kullanıyor? Recep abi bi bakarsan çok iyi olur program adı (Intel(R) Local Management Service(32bit)).

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel® Active Management Teknolojisi (Intel® AMT)

İşlemciye uzaktan erişimi sağlayan servisin parçası. Intel chipset sürücülerinizi güncelleyin.

Bu konuda bilginiz yoksa da Driver Identifier - The largest driver collection for all laptops & desktops. Bu yazılımla tarama yapın. Tarama sonucu açılan linki buraya ekleyin, yardımcı olurum sürücü konusunda.
Cevabınız için teşekkür ederim. Şu anda CPU kullanmayı kesti, yine de güncellememi önerir misin ? Gerekli mi bir de güncellemek istesem anakartım MSI onun sitesinde bulunan sürücelerden system-chipset drivers indirip güncellersem olur mu ? Yani şu bağlantıdaki sürücüden bahsediyorum. Destek: H97 PC Mate | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel olması önemlidir. Hayır, oradan sadece BIOS güncel değil ise BIOS güncellemesini gerçekleştirin. Diğer sürücüler genelde eski versiyonlarıdır. Donanım kimliği ile bulmak daha mantıklıdır.
Peki teşekkür ederim tekrardan. Benim işlemcim i5 4460 rica etsem güncellemesini bulup yazabilir misiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı