Intel® Wi-Fi 6 AX201 160MHz kod 10 ve kod 43 hataları

UmutDemir

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Bilgisayarıımı aldığımdan beri arada Wi-Fi ile alakalı problemler çıkarıyordu ancak bunları kısa sürede ve basit çözümlerle halledebiliyordum. Yaklaşık bir aydır ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. İnternette bulduğum çözümlerin tamamını denedim ancak hiçbiri sonuç vermedi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Screenshot 2022-04-04 180034.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben buldum galiba siz de bir deneyin isterseniz. Aygıt yöneticisine girin yukarıdan görünüm>gizli aygıtları göster deyin, ardından Microsoft adaptor sürücülerini kaldırın. Intel driverini devre dışı - etkin yapın. benim bu şekil düzeldi gibi.

Arkadaşlar ben buldum galiba siz de bir deneyin isterseniz. Aygıt yöneticisine girin yukarıdan görünüm>gizli aygıtları göster deyin, ardından Microsoft adaptor sürücülerini kaldırın. Intel driverini devre dışı - etkin yapın. Benim bu şekil düzeldi gibi.

1667143501526.png

Bu üç adaptörden mi bahsediyorsunuz?

Merhaba, ben code 43 hatasını uzun süredir aralıklı olarak alıyorum ve her hata aldığım zaman intelin driver güncellemesi olup olmadığını kontrol ettiğimde bende yüklü olanın üzerine yeni bir güncelleme olduğunu görüyorum. Ethernet kablosunu bilgisayara bağlayarak yeni driverı indirip kuruyorum ve sorun çözülüyor. Şu anda en son güncelleme 15.11.2022 tarihinde yapılmış gözüküyor. Az önce sorunu tekrar aldım ve driverı indirip kurdum sorun çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı