ayanatsume
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 sene önce MediaTek MT7921 modelli Wi-Fi kartımda sürekli kopma sorunları yaşadım. Burada bu kartla ilgili açılan tüm başlıkları hatim ettim diyebilirim, denemediğim şey kalmadı. En son yine bu forumda bu modelin hatalı olduğunu, çözümün kartı değiştirmek olduğunu yazmışlardı. Ben de son çare onu denedim. Wi-Fi kartımı değiştirttim, şu an kullandığım model Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz 1 senedir sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Bir haftadır yine kopmalar başladı. Milyarlar verdiğim laptopu parçalayıp atacak hale geldim sinirlerimi çok bozuyor artık bu durum. Senede 1 Wi-Fi kartı mı değiştireceğim anlamıyorum gerçekten. Bana yardımcı olun rica ediyorum çünkü kafayı yemek üzereyim artık ne yapsam sorunu çözemiyorum. Windows'um orijinal değil. Sistem bilgilerim aşağıdaki gibi. Sürücülerimin hepsi güncel. Intel Driver Support Assistant ve My ASUS kullanıyorum.
Yeniden başlatma, driverı devre dışı bırakma, kaldırıp yükleme gibi çözümler geçici olarak düzeltiyor ama sonra tekrar bozuluyor ve bunları yaptıkça da bozulma aralığı kısalıyor. Şu an 5 dk de bir gidiyor mesela. Yardımlarınızı esirgemeyin ne olursunuz şimdiden teşekkür ederim.
Bağdaştırıcıyı yeniden başlat dediğimde 5 dakikalığına bir düzelme oluyor, sonra yine bağlantı kopuyor. Wi-Fi sinyalleri azalıyor bağlanmaya çalıştığımda, bazen sinyaller full görünse de bağlanamıyor hatası alıyorum.
Bu da sürücü günlüğüm
Yeniden başlatma, driverı devre dışı bırakma, kaldırıp yükleme gibi çözümler geçici olarak düzeltiyor ama sonra tekrar bozuluyor ve bunları yaptıkça da bozulma aralığı kısalıyor. Şu an 5 dk de bir gidiyor mesela. Yardımlarınızı esirgemeyin ne olursunuz şimdiden teşekkür ederim.
Bağdaştırıcıyı yeniden başlat dediğimde 5 dakikalığına bir düzelme oluyor, sonra yine bağlantı kopuyor. Wi-Fi sinyalleri azalıyor bağlanmaya çalıştığımda, bazen sinyaller full görünse de bağlanamıyor hatası alıyorum.
Bu da sürücü günlüğüm
Son düzenleme: