Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2022 #1 Selamlar. Katı hal sürücümü IDE modundan AHCI moduna geçiriyordum ki AHCI moda alınca böyle bir ayar geldi. Bu ayar ne işe yarar, açmalı mıyım, açarsam ne gibi zararı olur? Teşekkürler. Dosya Ekleri 20221010_172004.jpg 214 KB · Görüntüleme: 139
Selamlar. Katı hal sürücümü IDE modundan AHCI moduna geçiriyordum ki AHCI moda alınca böyle bir ayar geldi. Bu ayar ne işe yarar, açmalı mıyım, açarsam ne gibi zararı olur? Teşekkürler.
Çözüm F 16 Fighting Falcon 10 Ekim 2022 ''Intel® Rapid Start Teknolojisi ile bilgisayarınız çok derin bir uykuda olmaktan çıkıp anında tamamen uyanık hale gelebilir.'' Intel® Evo™ Edition Laptops Intel® Evo™ Edition laptops are designed to offer a superior real-world experience with incredible performance, battery life, and AI acceleration. www.intel.com.tr
''Intel® Rapid Start Teknolojisi ile bilgisayarınız çok derin bir uykuda olmaktan çıkıp anında tamamen uyanık hale gelebilir.'' Intel® Evo™ Edition Laptops Intel® Evo™ Edition laptops are designed to offer a superior real-world experience with incredible performance, battery life, and AI acceleration. www.intel.com.tr
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.039 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Ekim 2022 #2 ''Intel® Rapid Start Teknolojisi ile bilgisayarınız çok derin bir uykuda olmaktan çıkıp anında tamamen uyanık hale gelebilir.'' Intel® Evo™ Edition Laptops Intel® Evo™ Edition laptops are designed to offer a superior real-world experience with incredible performance, battery life, and AI acceleration. www.intel.com.tr Artı 0 Eksi Çözüm
''Intel® Rapid Start Teknolojisi ile bilgisayarınız çok derin bir uykuda olmaktan çıkıp anında tamamen uyanık hale gelebilir.'' Intel® Evo™ Edition Laptops Intel® Evo™ Edition laptops are designed to offer a superior real-world experience with incredible performance, battery life, and AI acceleration. www.intel.com.tr
KS KS Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: ''Intel® Rapid Start Teknolojisi ile bilgisayarınız çok derin bir uykuda olmaktan çıkıp anında tamamen uyanık hale gelebilir.'' Intel® Evo™ Edition Laptops Intel® Evo™ Edition laptops are designed to offer a superior real-world experience with incredible performance, battery life, and AI acceleration. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Galiba gereksiz bir şey. Bilgisayarı hızlı açılma cart curtu. Kapattım gitti. Çözüm olarak işaretliyorum. Artı 0 Eksi
F 16 Fighting Falcon dedi: ''Intel® Rapid Start Teknolojisi ile bilgisayarınız çok derin bir uykuda olmaktan çıkıp anında tamamen uyanık hale gelebilir.'' Intel® Evo™ Edition Laptops Intel® Evo™ Edition laptops are designed to offer a superior real-world experience with incredible performance, battery life, and AI acceleration. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Galiba gereksiz bir şey. Bilgisayarı hızlı açılma cart curtu. Kapattım gitti. Çözüm olarak işaretliyorum.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 10 Ekim 2022 #4 Afeka dedi: Galiba gereksiz bir şey. Bilgisayarı hızlı açılma cart curtu. Kapattım gitti. Çözüm olarak işaretliyorum. Genişletmek için tıkla... Hızlı başlat olayı gibi gereksiz bilgisayarı yoruyor. Artı 0 Eksi
Afeka dedi: Galiba gereksiz bir şey. Bilgisayarı hızlı açılma cart curtu. Kapattım gitti. Çözüm olarak işaretliyorum. Genişletmek için tıkla... Hızlı başlat olayı gibi gereksiz bilgisayarı yoruyor.