Çözüldü Intel Rapid Storage Technology ne işe yarar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar internette araştırdım ama tam olarak ne işe yaradığını anlayamadım. Resimde de göründüğü üzere kurarken böyle oluyor. Bende bir tane SSD var o yüzden mi?

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Çözüm
Intel Rapid Storage Teknolojisi, Windows tabanlı bir uygulamadır. Masaüstü, mobil ve sunucu platformları için SATA diskleri ile donatılmış bilgisayarlar için gelişmiş performans ve güvenilirlik sağlar. Bir veya çok sayıda SATA disk sürücüleri kullandığınızda gelişmiş performans ve daha düşük güç tüketiminden faydalanabilirsiniz. Birden fazla disk kullandığınızda disk hatası oluşması durumunda veri kaybına karşı koruma düzeyini artırabilirsiniz.

Intel Rapid Storage Teknolojisi, Windows tabanlı bir uygulamadır. Masaüstü, mobil ve sunucu platformları için SATA diskleri ile donatılmış bilgisayarlar için gelişmiş performans ve güvenilirlik sağlar. Bir veya çok sayıda SATA disk sürücüleri kullandığınızda gelişmiş performans ve daha düşük güç tüketiminden faydalanabilirsiniz. Birden fazla disk kullandığınızda disk hatası oluşması durumunda veri kaybına karşı koruma düzeyini artırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Intel Rapid Storage Teknolojisi, Windows tabanlı bir uygulamadır. Masaüstü, mobil ve sunucu platformları için SATA diskleri ile donatılmış bilgisayarlar için gelişmiş performans ve güvenilirlik sağlar.

Anladım çok teşekkür ederim. Peki üreticinin sitesindeki driver bölümünden attığım resimde 2 tane var. F6 olan nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı