Intel sistem diskini AMD sisteme takmak

Daha fazla  
Bilgisayarımı upgrade edip Intelden AMD geçiş yapıyorum. Sistemimin kurulu olduğu SSD'yi yeni anakartıma direkt bağlandığımda sorun yaşar mıyım? Veyahut herhangi bir sürücü sorunu yaşar mıyım? Eski sürücüleri kaldırıp yenilerini kursam nasıl olur?

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı upgrade edip Intelden AMD geçiş yapıyorum. Sistemimin kurulu olduğu SSD'yi yeni anakartıma direkt bağlandığımda sorun yaşar mıyım? Veyahut herhangi bir sürücü sorunu yaşar mıyım? Eski sürücüleri kaldırıp yenilerini kursam nasıl olur?

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
Teknik olarak bir sorun olur mu bilmiyorum ama aynı şeyi bende yaptım yaklaşık 1 hafta önce. İntel den AMD platformuna keskin bir dönüş yaptım taktım açtım bilgisayarı kendi kendine her parçasını gördü düzenledi şok geçirdik bilgisayarcım ile öyle kendisi bütün bileşenlerini tanıdı. (W10 Pro kullanıyorum bu arada.)

Son düzenleme:
Birkaç yıl önce ben de AMD sistemden Intel sisteme geçerken direkt olarak SSD'yi AMD işlemcili sistemden söküp takmıştım ve sorunsuz şekilde kullanmaya devam etmiştim. Tabi birkaç küçük sürücü ayarı yapmak gerekebilir. Eskileri kaldırmak gibi vs. Yani ciddi bir problemle falan karşılaşacağınızı sanmıyorum ama yeni bir sisteme geçerken adı üstünde temiz kurulum yapmak en sağlıklı yöntem olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı