Bu videoda oyun sanki daha doygun ve renkler daha guzel gozukuyor gibime geldi.
Bunun oyunda veya Intel ekran ayarlarinda doygunluk kismiyla alakasi var midir, yoksa ekledigi efektler mi bunu saglar ogrenmek istedim. Simdiden teşekkürler.
Bu videoda oyun sanki daha doygun ve renkler daha guzel gozukuyor gibime geldi.
Bunun oyunda veya Intel ekran ayarlarinda doygunluk kismiyla alakasi var midir, yoksa ekledigi efektler mi bunu saglar ogrenmek istedim. Simdiden teşekkürler.
Nvidia ekran kartlarında şu ayarı yükselterek daha canlı renkler yapılabiliyor, Intel'in ekran kartı yönetim uygulamasında da böyle bir ayar olabilir eğer yoksa bunu yapan programlar vardı isimlerini hatırlamıyorum ama.
Nvidia ekran kartlarında şu ayarı yükselterek daha canlı renkler yapılabiliyor, Intel'in ekran kartı yönetim uygulamasında da böyle bir ayar olabilir eğer yoksa bunu yapan programlar vardı isimlerini hatırlamıyorum ama. Eki Görüntüle 1306099
Video editli muhtemelen orijinal oyun görüntüsü bu kadar güzel değil video üzerinden oynanmış ama @192269 belirttiği gibi Digital Vibrance ile gayet güzel görüntü alınabiliyor.
Ben oynarken 100 bile beni baya rahatsız ediyordu 320'ye nasıl dayanıyorsunuz ki, birde burada yüzdelik oran üzerinden ayar yapılıyor o programda da mı aynı?
Nvidia ekran kartlarında şu ayarı yükselterek daha canlı renkler yapılabiliyor, Intel'in ekran kartı yönetim uygulamasında da böyle bir ayar olabilir eğer yoksa bunu yapan programlar vardı isimlerini hatırlamıyorum ama. Eki Görüntüle 1306099
Ben oynarken 100 bile beni baya rahatsız ediyordu 320'ye nasıl dayanıyorsunuz ki, bir de burada yüzdelik oran üzerinden ayar yapılıyor o programda da mı aynı?