rainfpat Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda oyun sanki daha doygun ve renkler daha guzel gozukuyor gibime geldi. Bunun oyunda veya Intel ekran ayarlarinda doygunluk kismiyla alakasi var midir, yoksa ekledigi efektler mi bunu saglar ogrenmek istedim. Simdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda oyun sanki daha doygun ve renkler daha guzel gozukuyor gibime geldi. Bunun oyunda veya Intel ekran ayarlarinda doygunluk kismiyla alakasi var midir, yoksa ekledigi efektler mi bunu saglar ogrenmek istedim. Simdiden teşekkürler.
Çözüm L L Linuxginar 15 Şubat 2022 rainfpat dedi: ban riski varmidir hocam Genişletmek için tıkla... Hayir, CS ile alakasi yok programin. Kendim 2 yil falan kullandim hic sorun yasamadim. rainfpat dedi: Eki Görüntüle 1306108Eki Görüntüle 1306108 Sadece bu ayarlar var Genişletmek için tıkla... Intel yontemiyle yapmaniz gerek demektir.
rainfpat dedi: ban riski varmidir hocam Genişletmek için tıkla... Hayir, CS ile alakasi yok programin. Kendim 2 yil falan kullandim hic sorun yasamadim. rainfpat dedi: Eki Görüntüle 1306108Eki Görüntüle 1306108 Sadece bu ayarlar var Genişletmek için tıkla... Intel yontemiyle yapmaniz gerek demektir.
KS KS rainfpat Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #11 Linuxginar dedi: Eki Görüntüle 1306105 Daniele Salvagni - Color Goggles Saturation manager for Intel™ and Dual-Graphics laptops, made by reverse engineering. dan.salvagni.io Kullanmayali cok oldu. Genişletmek için tıkla... ban riski varmidir hocam Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Eki Görüntüle 1306105 Daniele Salvagni - Color Goggles Saturation manager for Intel™ and Dual-Graphics laptops, made by reverse engineering. dan.salvagni.io Kullanmayali cok oldu. Genişletmek için tıkla... ban riski varmidir hocam
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 15 Şubat 2022 #12 Linuxginar dedi: Doygunlukla vardir, sana guzel bir onerim var. Color-Goggles ile bu ayari maksimum yapabilirsin. Ancak igfx iceren bir DLL dosyasi gerekiyor onu da yapimcisi Zip olarak paylasmisti en son. Genişletmek için tıkla... Bu ayarı maksimum yaparsa gözü çok kötü ağrır. Yaşadım, hatta doktora gitmek zorunda kaldım. Fullemek yerine %60-80 arası yapmak daha iyi. Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Doygunlukla vardir, sana guzel bir onerim var. Color-Goggles ile bu ayari maksimum yapabilirsin. Ancak igfx iceren bir DLL dosyasi gerekiyor onu da yapimcisi Zip olarak paylasmisti en son. Genişletmek için tıkla... Bu ayarı maksimum yaparsa gözü çok kötü ağrır. Yaşadım, hatta doktora gitmek zorunda kaldım. Fullemek yerine %60-80 arası yapmak daha iyi.
KS KS rainfpat Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #13 Sadece bu ayarlar var Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 15 Şubat 2022 #14 rainfpat dedi: ban riski varmidir hocam Genişletmek için tıkla... Hayir, CS ile alakasi yok programin. Kendim 2 yil falan kullandim hic sorun yasamadim. rainfpat dedi: Eki Görüntüle 1306108Eki Görüntüle 1306108 Sadece bu ayarlar var Genişletmek için tıkla... Intel yontemiyle yapmaniz gerek demektir. Artı 1 Eksi Çözüm
rainfpat dedi: ban riski varmidir hocam Genişletmek için tıkla... Hayir, CS ile alakasi yok programin. Kendim 2 yil falan kullandim hic sorun yasamadim. rainfpat dedi: Eki Görüntüle 1306108Eki Görüntüle 1306108 Sadece bu ayarlar var Genişletmek için tıkla... Intel yontemiyle yapmaniz gerek demektir.
KS KS rainfpat Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #15 Linuxginar dedi: Hayir, CS ile alakasi yok programin. Kendim 2 yil falan kullandim hic sorun yasamadim. Intel yontemiyle yapmaniz gerek demektir. Genişletmek için tıkla... sagolun hocam Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Hayir, CS ile alakasi yok programin. Kendim 2 yil falan kullandim hic sorun yasamadim. Intel yontemiyle yapmaniz gerek demektir. Genişletmek için tıkla... sagolun hocam